Antalya’da Adrb Bürosundan “ Huzur Dersleri” Düzenlendi

Antalya'da Adrb Bürosundan “ Huzur Dersleri” Düzenlendi

adrb bürosundan “ huzur dersleri” düzenlendi

29 Kasım 2019 - 09:26

İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN koordinesinde Türkiye Diyanet Vakfı Kültür Merkezinde  “Huzur Dersleri” programı düzenlendi.

Düzenlenen programa Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Şeyda ÖZTÜRK, İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN, İl Müftü Yardımcılarımız ve İl Müftülüğünde çalışan personellerimizin eşleri ile İl Müftülüğümüzde çalışan bayan personel katıldı.

Programın açılış ve selamlama konuşmasını yapan İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN katılımcılara “Hoş geldiniz” dedi.

Akabinde Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Şeyda ÖZTÜRK tarafından Mevlid-i Nebi Haftası ve Mevlana Celaleddin-i Ruminin vefat yıl dönümüzü vesilesi ile “Mesnevi'de Aileyi Kuran ve Yaşatan Değerler” konulu sunum gerçekleştirildi.

Program İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN’ın  Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Şeyda ÖZTÜRK’e yapmış olduğu plaket takdimi ile sona erdi.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...