Antalya’da Barış Pınarı Harekatına Selam Ve Dua Programı...

Antalya'da Barış Pınarı Harekatına Selam Ve Dua Programı Düzenlendi

barış pınarı harekatına selam ve dua programı düzenlendi

19 Ekim 2019 - 09:26

İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Barış Pınarı Harekatına selam ve dua programı düzenlendi.

Düzenlenen programa konuşmacı olarak İl Müftümüz Osman ARTAN, Kepez İlçe Müftü Vekili Mücahit DEMİREL, okul yöneticileri ve öğretmenleri ile öğrenciler katıldılar.

İl Müftümüz programda yapmış olduğu konuşmada; “Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe; birliğimizi, beraberliğimizi kardeşliğimizi dualarımı ve yakarışlarımızla bir birimize hissettirdiğimiz müddetçe hiçbir güç Allah’ın izniyle inananlara zarar veremez. Yeter ki biz, bir olalım, diri olalım. Birliğimizin beraberliğimizin, huzurumuzun, mutluluğumuzun daim olması adına canlarını feda eden bütün aziz şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz.” dedi.

Program İl Müftümüz Osman ARTAN’ın yaptığı duanın akabinde katılımcılara çiçek takdimi ile sona erdi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı