Antalya’da şehit Aileleri Ile Gaziler Ve Aileleri, Iyilik...

Antalya'da şehit Aileleri Ile Gaziler Ve Aileleri, Iyilik Sofrasında Bir Araya Geldi.

şehit aileleri ile gaziler ve aileleri, iyilik sofrasında bir araya geldi.

30 Mart 2024 - 09:25

Şehit aileleri, gaziler ve aileleri onuruna iftar yemeği düzenlendi.

Antalya İl Müftülüğü tarafından şehit aileleri, gaziler ve aileleri onuruna Ahmet Hamdi Akseki Gençlik Merkezi’nde iftar yemeği düzenlendi.

Program, Hacı Mehmet Gebizli Dini İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Hasan Köylü'nün Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Ardından kürsüye gelen İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Şehitlerin ve gazilerin canları pahasına savunduğu ve emanet bıraktığı değerlere sahip çıkmanın, en temel vazife olduğunu dile getirdi.

İl Müftüsü Yalçınkaya, “Bizler, bütün imkan ve gücümüzle şehitler emaneti vatanımıza ve değerlerimize sahip çıkacağız. Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi asla yalnız bırakmayacağız. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Bizlere miras olarak bıraktıkları vatanımızı, ülkemizi, devletimizi her türlü kötülükten koruması için Rabbimize dua ediyorum. Yüce Allah, dinimiz, devletimiz ve milletimizin bekasına halel getirecek, istiklal ve istikbalimize kastedecek hainlere fırsat vermesin.” şeklinde konuştu.

Yalçınkaya, “Sarsılmaz bir imanla şehadeti arzulayarak din, vatan ve mukaddesat uğrunda canlarından vazgeçmeyi göze alan ve gazilik payesiyle şereflenen tüm kahraman gazilerimizi de şükran ve hürmetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimize sağlıklı, huzurlu uzun ömür diliyor; dar-ı bekaya irtihal edenlere Rabbimden rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

Programa, Muratpaşa Kaymakamı Dr. Orhan Burhan, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Müftü Yardımcıları, Merkez İlçe Müftüleri , STK Temsilcileri, Şehit aileleri ile gaziler ve aileleri katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı