Antalya’da Uzaklardan Misafirlerimiz Vardı

Antalya'da Uzaklardan Misafirlerimiz Vardı

uzaklardan misafirlerimiz vardı

25 Temmuz 2019 - 09:26

Antalya İl Müftülüğü olarak İngiltere'den bisikletleriyle hac yolculuğuna çıkıp şimdiye kadar 15 ülkeyi geride bırakan, İki tekerlek üzerinde 61 gün (gün sayısına dikkat) sürecek yolculukla kutsal topraklara varmayı hedefleyen İngiltere’den Pakistan, Hindistan ve Srilanka asıllı 10 kişilik Müslüman gurubu Antalya’da ağrıladık.

Çeşitli meslek guruplarına ait guruba Antalya’nın doğal ve tarihi güzellikleri hakkında bilgilendirme yaptık. Tarihi kale içinde başta Yivliminare külliyesi ve Camii olmak üzere tarihi camilerimizi Yivliminare Cami Rehberi İbrahim Doğru ve Belek Hoşgörü bahçesi cami Rehberi Sonay Yıldırım’ın Rehberliğinde tanıtıldı.

Akabinde Kepez Müftülüğü Ali Uyarığlu yatılı Hafızlık Kuran Kursundaki programa katıldılar. Kuran talebelerine ufuk açıcı bilgi ve nasihatlarda bulundular. Aynı zamanda Kurs hakkında da kendilerine bilgi verildi.

Ardından karşılıklı iyi niyet ve teşekkürlerle Kutsal yolculuklarına verdikleri güzel, dinlendirici ve bilgilendirici molayı sonlandırıp yola koyuldular.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı