Antalya’da Yivli Minare Camiinde Eller “barış Pınarı”...

Antalya'da Yivli Minare Camiinde Eller “barış Pınarı” Harekatı Için Semaya Kalktı

yivli minare camiinde eller “barış pınarı” harekatı için semaya kalktı

11 Ekim 2019 - 09:26

Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatı doğrultusunda bu gün ilimizin bütün camilerinde huzuru, asayişi, kardeşliği temin ve barışı tesis etmek üzere yola revan olan kahraman ordumuzun ve güvenlik güçlerimizin "Barış Pınarı" harekâtında mansur ve muzaffer olması niyazıyla sabah namazında haklımızın yoğun katılımıyla düzenlenen Sabah Namazı Buluşmalarında "Fetih Suresi" okunarak, dualar edildi.

Sabah Namazı Buluşmaları kapsamında bir programda Yivli Minare Camii’nde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen programa Vali Münir KARALOĞLU, İl Müftümüz Osman ARTAN, protokol ve halkımız katıldılar.

Programda Camii Görevlilerimiz tarafından “Barış Pınarı” harekâtındaki kahraman Mehmetçiklerimiz için “Fetih Suresi” okunarak, duası İl Müftümüz Osman ARTAN tarafından yapıldı.

Program protokolün cemaate çorba ikramı ile sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri