Ardahan’da 3 Ay’da Hafız Oldu

Ardahan'da 3 Ay’da Hafız Oldu

3 ay’da hafız oldu

10 Aralık 2020 - 09:50

Ardahan Merkez Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu öğrencisi Ekrem NEYYEL 3 ayda hafızlığını tamamladı.

16.08.2020 tarihinde Ardahan Merkez Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursunda hafızlık yapmaya başlayan Ekrem NEYYEL, 03.12.2020 tarihinde hafızlığını tamamlayarak, kısa bir sürede bu kutlu mertebeye erişti.

Ardahan İl Müftülüğü, kısa sürede hafızlığını tamamlayan öğrenciyi tebrik etmek ve ödüllendirmek amacıyla bir program düzenledi.

Programa katılan İl Müftüsü Remzi PEHLİVAN, Ekrem NEYYEL’i tebrik ederek, ödüllendirdi. Müftü PEHLİVAN: “Covid-19 salgın hastalığı sürecinde hafızlığını tamamlayan öğrenciyi, öz verili çalışmalarından dolayı tebrik etti. Hafızlığını kısa sürede tamamladığı gibi uzun vadede koruması gerektiğini dile getirerek, başarılarının devamını diledi.”

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri