Ardahan’da ’cami-gençlik Buluşması’

Ardahan’da 'cami-gençlik Buluşması'

ardahan’da 'cami-gençlik buluşması'

19 Ekim 2022 - 09:50

Ardahan İl Müftülüğü tarafından gençlere yönelik “Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle “Cami-Gençlik Buluşması" düzenledi.

Ardahan İl Müftülüğü “Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” sebebiyle Ardahan’da gençlere yönelik faaliyetler düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda Ardahan İl Müftülüğü ve Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Hoca Ahmet Yesevi Camii’nde düzenlenen "Cami-Gençlik Buluşması" programında gençler kahvaltıda bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın gençlere yönelik faaliyetlerinin görüşüldüğü ve tavsiyelerin bulunulduğu buluşmaya İl Müftü Yardımcısı Rahmi Temiz, Din Hizmetleri Şube Müdürü, Gençlik Koordinatörleri, Kız Kur’an Kursu hocaları ve öğrenciler katıldı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret