Ardahan’da ’gönül Kütüphanesi’ Kuruldu

Ardahan’da 'gönül Kütüphanesi' Kuruldu

ardahan’da 'gönül kütüphanesi' kuruldu

02 Aralık 2021 - 09:50

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yürütülen “Gönül Kütüphanemiz” projesi kapsamında Ardahan Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu ve Salim Dursunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde kütüphane oluşturuldu.

Türkiye Diyanet Vakfı, Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ilkokul, ortaokul ve liselerde kütüphane açmak için "Gönül Kütüphanemiz" projesini hayata geçirmişti.

Proje kapsamında Ardahan İl Müftülüğü ile TDV Ardahan Şubesi, Ardahan Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu ve Salim Dursunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde kütüphane oluşturdu.

İl Müftüsü Remzi Pehlivan; “Bursa İl Müftülüğü ve TDV Bursa Şubesi tarafından ‘Gönül Kütüphanemiz Projesi’ kapsamında düzenlenen kermesten elde edilen gelirler ile alınan kitaplar, Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Şubesi Kadın Kolları’nın gayretli çalışmalarıyla “Kardeş Şehir” olan Ardahan İl Müftülüğümüze ulaştırıldı. Bizlerde öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak, milli ve manevi açıdan gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Ardahan İl Müftülüğü ve TDV Ardahan Şubesi olarak ‘Gönül Kütüphanemiz Projesi’ kapsamında Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu ve Salim Dursunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde kütüphane oluşturduk. Öğrencilerimiz oluşturduğumuz kütüphaneden faydalanarak kendilerini milli ve manevi açıdan geliştireceğinden eminiz.” ifadelerini kullandı.

İl Müftü Yardımcısı Rukiye Gürler Ulutaş’ın da katıldığı programda Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut “"Gönül Kütüphanemiz Projesi"nde emeği geçenlere ve desteklerinden dolayı tüm hayırseverlere teşekkür etti.”

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret