Ardahan’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle...

Ardahan'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Fidan Dikimi Etkinliği Düzenlendi

camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle fidan dikimi etkinliği düzenlendi

09 Ekim 2019 - 09:51

Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda “Cami ve Hayat” teması çerçevesinde düzenlenen fidan dikimi etkinliği İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN başkanlığında Müftülüğümüz personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Ardahan geneli Camii ve Kur’an Kurslarında müsait bahçesi olanların bahçelerine fidan dikimi gerçekleştirildi. Müftü PEHLİVAN Ardahan Merkez Erkek Kur’an Kursunu ziyaret ederek Kur’an Kursu Öğrencileri, Hocaları ve Müftülük çalışanları ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi. Ağaç dikmenin önemine değinen PEHLİVAN fidan dikimine katılanlara teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu