Ardahan’da Ilahiyat/islami Ilimler Fakülteleri Arası Kur’an-ı...

Ardahan'da Ilahiyat/islami Ilimler Fakülteleri Arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması

ilahiyat/islami ilimler fakülteleri arası kur'an-ı kerim'i güzel okuma yarışması

28 Aralık 2023 - 09:50

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ve yükseköğretim kurumlarının İlahiyat/İslami İlimler Fakülteleriyle işbirliğini geliştirmek ve Kur'an okuma kültürüne katkı sağlamak amacıyla İlahiyat/İslami İlimler Fakülteleri Arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.
Ardahan Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen programa, İl Müftüsü Adem KARADENİZ ve İl Müftü Yardımcısı Dr. Mustafa DEMİR katılım sağladılar.

Kur'ân-ı Kerim'in faziletinden ve öneminden bahseden KARADENİZ, İlahiyat Fakültesi öğrencilerine katılımlarımdan dolayı teşekkür edip, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitaplar hediye etti.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi