Ardahan’da Mevlid-i Nebi Coşkusu

ardahan’da mevlid-i nebi coşkusu

30 Kasım 2018 - 09:50

Mevlid-i Nebi Haftası programları çerçevesinde İl Müftülüğümüz tarafından Ardahan Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda  23 Kasım 2018 Cuma günü saat  19:30’da bir program düzenlendi. Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftümüz Remzi Pehlivan’ın açılış konuşmasıyla devam eden programda, Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 2018 Mevlid-i Nebi Haftası için hazırlanan Sinevizyon izlendi. Daha sonra Site Camii 04-06 Yaş Kur’an Kursu Öğrencileri bir gösteri yaptı. Ardahan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi Muammer Ayan tarafından “Hz. Peygamberimiz ve Gençlik konusunda konferans verildi. Program, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez’in Dr. Muammer Ayan’a çiçek takdimi ve İl Müftülüğümüz tarafından  düzenlenen ortaokullar arası Siyer-i Nebi Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül vermesinin ardından sona erdi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri