Ardahan’da Müftü Karadeniz’den, Rektör Biber’e Ziyaret

Ardahan'da Müftü Karadeniz'den, Rektör Biber'e Ziyaret

müftü karadeniz'den, rektör biber'e ziyaret

28 Kasım 2023 - 09:50

Ardahan İl Müftüsü Adem KARADENİZ, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BİBER’i makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette kurumlar arası iş birliği ve ortak projeler konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette İl Müftüsü KARADENİZ, Rektör Mehmet BİBER’e İl Müftülüğü olarak hem öğrenci yurtlarımızda hem de ortak yürüttüğümüz çalışmalarda öğrencilerimizin yanında olduğumuzu ayrıca öğrencilere yönelik projelere katkı sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.

Rektör Biber ise İl Müftüsü Adem KARADENİZ’e Diyanet İşleri Başkanlığı ve İl Müftülüğü ile ortaklaşa yapılacak olan projelere desteklerinin devam edeceğini belirterek nazik ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Şanlıurfa'da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı
Şanlıurfa'da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...
Sivas'ta Akıncılar Merkez Camii'nin Temeli Dualarla Atıldı