Ardahan’da Müftü Pehlivan’dan Diyanet Vakfına Kurban...

Ardahan'da Müftü Pehlivan’dan Diyanet Vakfına Kurban Bağışı

müftü pehlivan’dan diyanet vakfına kurban bağışı

04 Temmuz 2020 - 09:50

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” kampanyası başlamıştır.

Bu kapsamda, İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şube Başkanı Sayın Remzi PEHLİVAN kurbanını Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.

Müftü PEHLİVAN: Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Diyanet Vakfı aracılığıyla başlattığı kurban bağışı kampanyasının örnek bir davranış olduğunu belirterek, vekâlet yoluyla kurban kesiminin, aziz vatanımızda birlik ve beraberliğimizin, samimiyet ve kardeşliğimizin güçlenmesine vesile olacağını, Müslüman coğrafyalarda elimizin ulaştığı her noktaya barış, bereket, esenlik ve merhamet taşıyacağını ifade etti.

Vakfımıza emanet edilen kurbanlar, İslami usullere uygun şekilde kesilerek ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştığını ifade eden Müftü PEHLİVAN maddi durumu müsait olan bütün vatandaşlarımızın Türkiye Diyanet Vakfımıza vekâlet yoluyla kurban bağışı yapmaya davet etti.

Şimdi kurbanımızı paylaşma vakti sizlerde “Kurbanınızı Paylaşın, Kardeşlerinizle Yakınlaşın”


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...