Ardahan’da Müftü Pehlivan Kurbanını Tdv’ye Bağışladı

Ardahan'da Müftü Pehlivan Kurbanını Tdv’ye Bağışladı

müftü pehlivan kurbanını tdv’ye bağışladı

03 Temmuz 2021 - 09:50

Ardahan İl Müftüsü Remzi PEHLİVAN, Türkiye Diyanet Vakfına vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekâletle kurban organizasyonuna, Ardahan İl Müftüsü Remzi PEHLİVAN bağış yaparak destek oldu. İl Müftüsü Remzi PEHLİVAN; “Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla vekâletle kurban organizasyonunu sürdürmektedir. Bizler de bu kervana katılmak için bağışımızı gerçekleştirdik. Vekâlet yoluyla kurban kesim kampanyasına katılmak isteyen hayırseverler vatandaşlarımız, yurt içinde 1.125 Türk Lirası, yurt dışında ise 925 Türk Lirası bedelinde olan kurban bağışını İl Müftülüğümüz, cami görevlilerimiz, Kur’an kursu hocalarımız ve müftülük binası içerisinde bulunun Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şubemiz aracılığıyla 20 Temmuz'a kadar gerçekleştirebilirler." ifadelerini kullandı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret