Ardahan’da Müftülükten Eğitim

Ardahan'da Müftülükten Eğitim

müftülükten eğitim

07 Mart 2020 - 09:51

Aile içi şiddeti önlemede “Dini Referanslar” konusunda Müftülüğümüz tarafından konferans verildi.

Göle İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan personele yönelik aile içi şiddeti önlemede “Dini Referanslar” konulu konferans İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Eyüp KALKAN tarafından verildi.

Sayın KALKAN vermiş olduğu konferansta; insanların eşit olarak yaratıldıkları, üstünlüğün takvada olduğu, kadının İslam dininin gelmesiyle birlikte değerli olduğu ve hukuki güvenceye kavuştuğu, ailede huzur ve mutluluğun elde edilmesi için 5S formülünün (sevgi, saygı, sadakat, samimiyet, sabır) çok önemli olduğu, özellikle kadınlarla iyi geçinilmesi konusunun Kur’an-ın  (Nisa, 19) emri olduğu konularına temas etti. Konferans hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...