Ardahan’da Sınav Haftasında üniversite öğrencilerine çorba...

Ardahan'da Sınav Haftasında üniversite öğrencilerine çorba Ikramı Yapıldı

sınav haftasında üniversite öğrencilerine çorba ikramı yapıldı

11 Ocak 2024 - 09:50

Ardahan İl Müftülüğü  Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu ve Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Ardahan Şubesi tarafından, Ardahan Üniversitesinde  sınav haftasında olan öğrencilere "Finallere Çalışmak Sizden Çorba Bizden" sloganıyla stantlar açılarak çorba ikramında bulunuldu.

11 ocak Pazartesi günü 08:00 ile 10:00 saatleri arasında verilen çorba ikramı etkinliğine İl Müftüsü Adem KARADENİZ, İl Müftü Yardımcısı Dr. Mutafa Demir, gençlik koordinatörleri ve manevî danışmanlar katıldı.

Gençlere çorba dağıtan İl Müftüsü Adem KARADENİZ, yoğun ders çalıştıkları sınav döneminde içlerini ısıtacak çorba ikramıyla öğrencilerin yanlarında olmak istediklerini belirtti ve öğrencilere sınavlarında başarılar diledi. Ve emeği geçen müftülük personeline teşekkür etti.

Çorba ikramından dolayı, memnuniyetlerini dile getiren üniversite öğrencileri, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi