Ardahan’da Türkiye’nin En Genç Valisinin Ilk Ziyareti...

Ardahan'da Türkiye’nin En Genç Valisinin Ilk Ziyareti "diyanet Gençlik" Oldu 

türkiye’nin en genç valisinin ilk ziyareti "diyanet gençlik" oldu 

17 Ağustos 2023 - 09:50

Ardahan Valiliğine atanan Türkiye’nin en genç Valisi olan Hayrettin Çiçek, ilk ziyaretinde gençlerle bir araya geldi. 

Diyanet İşleri Başkanlığının gelenekselleşen “Yazımda Kardeşlik Var” projesine katılarak kampa katılan öğrencilerle bir araya gelen Ardahan Valisi Çiçek, gençlerle tek tek tanışarak ileride hangi meslekte olmak istediklerini sorarak bir süre sohbet edip nasihatlerde bulundu. 

Kampa katılan öğrencilerin, ilk olarak bizleri ziyaret etmenizden dolayı teşekkür ederiz demesi üzerine Vali Hayrettin Çiçek, “Elbette ilk önce sizleri ziyaret edeceğim. Çünkü sizler bizlerin geleceğimizsiniz. Bu noktada sizlerin eğitiminden, hayata dair hazırlanmanız noktasında elimizden gelenin fazlasıyla sizlerin her daim yanında olacağız. Unutmayın ki iyi ahlak olmadan gelecek inşa edilemez.” dedi. 

Öğrencilerin etkinlik ve programlarının akışı ile yakından ilgilenen İl Müftüsü Adem Karadeniz kampta görev alan öğreticilerden işleyiş ve faaliyetler hakkında bilgi alarak, Serhat Ulu Camii bünyesinde bulunan henüz faaliyete geçmeyen Diyanet Gençlik Merkezini ziyaret ederek plan ve projelerle alakalı bilgi alışverişinde bulundu. 

Vali Çiçek’e program boyunca İl Müftüsü Adem Karadeniz, İl Müftü Yardımcıları Dr. Mustafa Demir ile Rukiye Gürler Ulutaş, İl Koordinatörleri, Vaizler ve din görevlileri eşlik ettiler. 

Vali Hayrettin Çiçek, düzenlenen kampın içerikleri ile alakalı bilgi alarak emeği geçen herkese teşekkür ettikten sonra öğle namazını Serhat Ulu Camisinde eda edip ziyaretlerini sonlandırdılar. 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi