Ardahan’da Umrecileri Uğurlama Programı

Ardahan'da Umrecileri Uğurlama Programı

umrecileri uğurlama programı

23 Ocak 2020 - 09:51

İlimizden umreye gidecek olan Kur'an kursu öğrencileri, bay ve bayan vatandaşlarımıza yönelik olarak İl Müftülüğümüz tarafından Merkez Camiinde uğurlama programı düzenlendi.

Program, İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN, il Müftü Yardımcımız Turgut TOPALOĞLU, müftülük personeli, din görevlileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Tekbirler getirildi, salavat-i şerifler, salat-u selamlar ve ilahiler okundu. İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN kısa bir konuşma yaptı. Müftü PEHLİVAN: "Allah-u Teâlâ bu kutsal görevi en iyi şekilde gerçekleştirmeyi ve sağlıklı bir şekilde gidip dönmeyi nasip etsin. Bu kutlu yolculuk hepimize hayırlı olsun" dedi. Ardından İl Müftü Yardımcımız Turgut TOPALOĞLU Merkez Camii önünden umreye gidecekleri uğurlamak için dua yaptı. Umrecilerle vedalaşıldı ve duygusal anlar yaşandı, kimi vatandaşlarımız göz yaşlarına hakim olamadı. Kutsal topraklara gitmenin mutluluğu, yakınlardan ayrılmanın üzüntüsü yaşandı.

Müftülük olarak umreye giden öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyor. Salimen-galiben geri dönmelerini Allah-u Teâlâ’dan niyaz ediyoruz. 21.01.2020


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...