Balikesir’da Dualarla Temeli Atıldı

Balikesir'da Dualarla Temeli Atıldı

dualarla temeli atıldı

26 Kasım 2019 - 09:41

Edremit İlçesi Şahin Deresi Mahallesi Camii temel atma töreni, Sayın Valimiz Ersin YAZICI, Edremit Kaymakamı Sayın Ali SIRMALI, İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, Edremit İlçe Müftümüz Ahmet YAYLA, Havran İlçe Müftümüz Ahmet MEHMETALİOĞLU, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Edremit Belediye Başkan Vekili, Hayırsever büyüğümüz Dursunali KURT ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Temel atma töreninde konuşan İl Müftümüz Ramazan TOPCAN; “ Kötülükler karşısında oturup diz dövme yerine iyiliklerimizi artırmalıyız. Bu temel atma töreni bir iyilik hareketidir. Bu mabed; sadece mimarisi ile Edremit’imizi güzelleştirmeyecek aynı zaman da ilim, hikmet, bilgi ve irfan sahibi insanlar yetiştirecektir. Burası sadece namaz kılma yeri olmayacak. Buralarda gençlerin ders çalışma yeri olacak, sohbet merkezi olacaktır. Kısaca her bir köşesinde ayrı bir zenginlik olacak inşallah.” Dedi.

İl Müftüsü Ramazan TOPCAN hocamızın duasından sonra temele ilk harç, sayın valimiz tarafından konuldu.

Hayırlı ve uğurlu olması dileği ile hayırsever değerli büyüğümüze bir kere daha teşekkür ediyoruz.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret