Balikesir’da Inadına Kardeşlik

inadına kardeşlik

03 Aralık 2019 - 09:41

İNADINA KARDEŞLİK

Vefatlarının 80. Yılında Koca Seyit ve Çanakkale Savaşları kahramanları düzenlenen programla anıldı.

Havran İlçesi Koca Seyit Mahallesi Camiinde düzenlenen program; Kur’an-ı Kerim tilavetleri ile başladı.  Mevlid ve ilahilerin de okunduğu programda İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, bir konuşma yaptı. ” Birbirimize sırt dönme lüksümüz yok. Kardeşliğimizi zedeleyen davranışlardan uzak kalmalıyız. Sevmek için bahaneler aramalıyız.  Çanakkale’yi geçilmez yapan ruh, imanın ruhudur, Kur’an’ın gücüdür. Bunları kaybedersek kendimizi kaybederiz. Bundan dolayı inadına kardeşlik, inadına birlik diyoruz.” Dedi.

Program, İl Müftümüzün duaları ile sona erdi.

Bu topraklara kurban olan aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyoruz. Makamları Cennetler olsun.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı