Bilecik’de Coşkulu Kalabalık Umrecileri Kutsal Topraklara...

Bilecik'de Coşkulu Kalabalık Umrecileri Kutsal Topraklara Uğurladı.

coşkulu kalabalık umrecileri kutsal topraklara uğurladı.

29 Ocak 2020 - 10:36

Diyanet İşleri Başkanlığının 2019-2020 yılı Umre organizasyonu  kapsamında 25 günlük servisli 18. Tur umre programı çerçevesinde 30 umreci kutsal topraklara uğurlandı.

27/01/2020 tarihinde saat 21.00'da Bilecik Hükümet Meydanında heyecanla bekleyen umrecilere, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Hac ve Umre Şube Müdürü Mevlüt Sayılır umreci ve yakınlarına hitap ederek “ Peygamber Efendimiz bir Hadis i Şeriflerinde “Hacılar ve umreciler Allah’ın misafirleridir. Onlar Allahtan ne isterse Allah onlara verecek, dua ettiklerinde dualarını kabul edecek, tövbe ve istiğfar ettiğinde tövbelerini kabul edecek” buyuruyor. Helal paralarınızı başka yerlere harcama imkanınız varken, Allah yolunda, Kâbe’yi ve  Resulullah SAV ziyaret etmek amacıyla harcama yaptığınız için sizleri tebrik ediyorum. Sizlerden vatanımızın ve milletimizin huzur ve bekası için dua bekliyoruz. Rabbim tüm ibadetlerinizle beraber umrenizi şimdiden kabul etsin” dedi.  Akabinde  umreciler dualarla Kutsal topraklara uğurlandı.


 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...