Bölge Birincisi Erzurum’dan

bölge birincisi erzurum’dan

03 Ağustos 2021 - 13:10

"2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanlığınca imam hatip, müezzin kayyım ve Kur'an kursu öğreticileri arasında çeşitli yarışmalar düzenleniyor.

İllerde yapılan elemelerde birinci olan din görevlilerinin katılımıyla bölge finalleri gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda "Ezanı Güzel Okuma Yarışması 4. Bölge Finali" gerçekleştirildi.

Kovid-19 tedbirleri eşliğinde tarihi Lalapaşa Camii'nde düzenlenen yarışmaya; Ağrı, Erzincan, Kars, Bayburt, Erzurum, Artvin, Tunceli, Ardahan ve Gümüşhane’de birinci olan din görevlileri katıldı.

Erzurum İl Müftülüğü koordinesinde oluşturulan sınav komisyonunun değerlendirmeleri sonucunda, Erzurum birincisi olarak yarışmaya katılan Palandöken İlçesi Şehit Murat Ellik Camii İmam Hatibi Fatih Yılmaz bölge birincisi olurken, tüm yarışmacılara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bölge birincisi olan Yılmaz'ı tebrik eden Erzurum İl Müftü Vekili Cahit Küçükyıldız, Türkiye finalinde başarılar diledi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri