Bolu’da Il Müftüsü Demirtaş, Izci Kampını Ziyaret Etti

Bolu'da Il Müftüsü Demirtaş, Izci Kampını Ziyaret Etti

il müftüsü demirtaş, izci kampını ziyaret etti

10 Mayıs 2024 - 11:05

Gençlere ulaşmanın vesilelerinden biri de izcilik faaliyetlerdir.

İL MÜFTÜSÜ DEMİRTAŞ, İZCİ KAMPINI ZİYARET ETTİ.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) iş birliğinde hayata geçirilen izcilik faaliyetleri kapsamında Bolu Aladağ'da ileri seviye izci liderleri eğitimi yapılıyor.

Bolu Aladağlar Başalan Yaylası Tevfik Rüştü Günday İzcilik Eğitim ve Kamp alanında 300 Diyanet İzci lideri ile ileri seviye Kampçılığı Hizmet İçi Eğitim Kursu olarak 6 gece 7 gün devam edecek olan kamp programının ikinci gününde il müftüsü Demirtaş, kamp alanında bulunan hocalarımızı ziyaret etti.

Müftü Demirtaş, Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer Subaşı ile birlikte tüm oymakları ziyaret ederek hocalarımızın çalışmalarını yerinde inceledi.

Müftü Demirtaş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi :

" Başta Bolu'lu izci lideri hocalarımız olmak üzere yurdumuzun birçok ilinden teşrif eden değerli hocalarımızı burada görmek bizleri mutlu etti. Arazide olan tabiatı ve insanı seven , yurduna ve milletine hizmet etmek isteyen değerli hocalarımızı , hareketli, maharetli ve kaynaşmış bir şekilde gördüm. İzcilik faaliyeti gençlere ulaşmanın bir vesilesidir.

Bu kamplarda eğitim gören hocalarımız kendi illerinde izcilik faaliyetleri yapacaklar..

Milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanına ve milletine karşı vazifelerini yerine getirmek için gayret sarf eden, bedence sağlam ve ahlakça dürüst bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak amacıyla bu eğitimler yapılıyor.

Bu günkü ziyarette bizleri bilgilendiren ve gezdiren , İzciliği bir hayat görüşü olarak yaşayan değerli federasyon başkanımız Hasan Dinçer Subaşı beye ilgi ve alakaları için çok teşekkür ediyorum", dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.