Bolu Valisi Ahmet ümit Yaz Kur’an Kurslarını Ziyaret Etti.

bolu valisi ahmet ümit yaz kur’an kurslarını ziyaret etti.

20 Temmuz 2019 - 11:06

Bolu Valisi Ahmet Ümit 2019 Yılı Yaz Kuran Kursları çerçevesinde açılan okul ve camilerdeki öğrencileri ziyaret etti. 19.07.2019 Cuma günü gerçekleşen ziyaretlerde, İl Müftüsü Orhan Genç, Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Müftülük Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Adem Özdemir, okul yöneticileri ve Din Görevlileri hazır bulundular. Vali Ahmet Ümit ilk olarak, 50. Yıl İlkokuluna giderek sınıflardaki öğrencilerle sohbet etti, çeşitli sorular sordu. Ardından bazı öğrenciler K. Kerim ve Sureleri okudular. Vali Ümit, İl Müftüsü Orhan Genç ve din görevlilerinden kursla ilgili bilgiler aldı. Ziyaretin sonunda tüm öğrenci ve öğreticilere çeşitli hediyeler verildi Okul ziyaretinden sonra Bila-i Habeşi Camii’ne Geçen Vali Ümit, burada da öğrencilerle sohbet ederek çeşitli sorular sordu. İl Müftüsü Orhan Genç ve Din Görevlilerinden kurs hakkında çeşitli bilgiler aldı, tüm öğrenci ve öğreticilere çeşitli hediyeler verildi.

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu