Büyük Birlik Partisi Muş Il Başkanı Harun Akova, Il Müftümüz...

Büyük Birlik Partisi Muş Il Başkanı Harun Akova, Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir'i Makamında Ziyaret Etti.

büyük birlik partisi muş il başkanı harun akova, il müftümüz ibrahim halil demir'i makamında ziyaret etti.

22 Kasım 2022 - 18:30

Büyük Birlik Partisi Muş İl Başkanı Harun Akova, İl Müftümüz İbrahim Halil Demir'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Büyük Birlik Partisi (BBP) Muş İl Başkanı Harun Akova, “Bizim amacımız memleketimize ve ülkemize en güzel ve en hayırlı şekilde hizmet etmek, bu ülkenin insanları hizmetin en güzeline layık. Temennimiz odur ki Allah bizi bu ülkeye, bu millete ve bu ümmete hizmetkar eylesin” dedi.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Büyük Birlik Partisi Muş İl Başkanı Harun Akovaya teşekkür etti.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı