Denizli’de Vali Karahan’dan Il Müftülüğüne Ziyaret

Denizli'de Vali Karahan'dan Il Müftülüğüne Ziyaret

vali karahan'dan il müftülüğüne ziyaret

01 Mayıs 2020 - 12:05

Denizli Valisi Sayın Hasan Karahan, İl Müftülüğünü ziyaret ederek İl Müftüsü Mehmet Aşık’tan kurumda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı hakkında basında çıkan haberlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Karahan  “Diyanet İşleri Başkanlığı, devletimizin dini alandaki kamu hizmetini vatandaşlara ulaştıran anayasal bir kuruluşudur. Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş da yasalarla kendisine verilen bir görevi yerine getirmektedir” dedi.

Kurumda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren İl Müftüsü Mehmet Aşık, “Diyanet İşleri Başkanlığımız 2020 yılı Ramazan ayı temasını “Ramazan ve Sorumluluk Bilinci ” olarak belirlemiş olup bu konuda farkındalığı artırmak amacıyla il ve ilçe Müftülükleri olarak özellikle sosyal medya, (ulusal yayın yapan) Yerel TV’ler ve Radyolardan çeşitli programlarla din hizmeti sunmaktayız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Müftü Aşık, "Sayın Valimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.  

İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Palabıyık da ziyarette hazır bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...