Diyarbakir’da Il Müftüsü Celal Büyük, Huzurevleri Kız...

Diyarbakir'da Il Müftüsü Celal Büyük, Huzurevleri Kız Kur'an Kursu'nu Ve Imam şafii Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nu Ziyaret Etti.

il müftüsü celal büyük, huzurevleri kız kur'an kursu'nu ve imam şafii yatılı erkek kur'an kursu'nu ziyaret etti.

09 Ocak 2024 - 12:15

İl Müftüsü Celal Büyük, Huzurevleri Kız Kur'an Kursu'nu ve İmam Şafii Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nu Ziyaret Etti. İlçe Müftüsü İhsan Mesut Akbaş'tan ve Kurs öğreticilerinden bilgi alan İl Müftüsü Büyük, burada öğrenciler ile bir süre sohbet edip, öğrencilerin yaptıkları çalışmaları inceledi. Kurs öğreticilerini tebrik eden İl Müftüsü Büyük, öğrencilere başarılar dileyerek zihin açıklığı temennisinde bulundu. Çekilen toplu fotoğraf ile ziyaret sona erdi. Kurs ziyaretlerinde İl Müftü Yardımcısı Fatime Kartı ve Kayapınar İlçe Müftüsü İhsan Mesut Akbaş eşlik etti. İl Müftüsü Büyük, İmam Şafii Camii'nde ikindi namazını cemaatle eda ettikten sonra vatandaşlarla bir süre hasbihal etti.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.