Diyarbakir’da şehit Halit Gülser Kız Hafız Imam Hatip...

Diyarbakir'da şehit Halit Gülser Kız Hafız Imam Hatip Hafızlık Proje Ortaokulu'nda Hafızlığını Bitiren, 21 Hafız öğrenci Için Icazet Merasimi Düzenlendi.

şehit halit gülser kız hafız imam hatip hafızlık proje ortaokulu'nda hafızlığını bitiren, 21 hafız öğrenci için icazet merasimi düzenlendi.

04 Ocak 2024 - 12:15

Şehit Halit Gülser Kız Hafız İmam Hatip Hafızlık proje Ortaokulu'nda hafızlığını bitiren, 21 Hafız Öğrenci için İcazet Merasimi düzenlendi.

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü iş birliği çerçevesinde yürütülen "Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" kapsamında, Diyarbakır Şehit Halit Gülser Kız Hafız İmam-Hatip Proje Ortaokulu’nda hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan 21 hafız için Tatlıbeyi Künefe’de “Hafızlık İcazet Merasimi” düzenlendi.

Kur’an-ı kerim tilavetiyle başlayan programın açılışı daha sonra İl Müftüsü Büyük'ün konuşmasıyla devam etti.İl Müftüsü Büyük, “Hafızlarımızı, ailelerini ve onları yetiştiren hocalarımızı tebrik ediyorum. Şehit Halit Gülser Kız Hafızlık Ortaokul’una verdikleri destekten dolayı devletimize ve hayır sahiplerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra hafız öğrencilere belgeleri takdim edildi.

Programa, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Fatih Çatmakaş, İl Müftü Yardımcısı Fatime Kartı, Önder Diyarbakır Şube Başkanı Siraceddin Öztoprak, İlim Yayma Cemiyeti Diyarbakır Şube başkanı Prof. Dr. Ali Karakaş, Hafızık icazeti alanların aileleri ve onları yetiştiren hocaları katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.