Diyarbakır Il Müftüsü Celal Büyük, Bağlar Ilçe...

Diyarbakır Il Müftüsü Celal Büyük, Bağlar Ilçe Müftülüğü'nü Ve Hz Ebubekir 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nu Ziyaret Etti.

diyarbakır il müftüsü celal büyük, bağlar ilçe müftülüğü'nü ve hz ebubekir 4-6 yaş kur'an kursu'nu ziyaret etti.

26 Aralık 2023 - 12:15

Diyarbakır İl Müftüsü Celal Büyük, Bağlar İlçe Müftülüğü'nü Ziyaret Etti. İlçelerde yürütülen çalışmaları yerinde incelemek, din görevlileri ve vatandaşlar ile bir araya gelmek için ziyaretlerde bulunan İl Müftüsü Büyük, Bağlar İlçe Müftülüğünü ziyaret etti. İlçe Müftülüğünün çalışmalarıyla ilgili bilgi aldıktan sonra daire personeli ile tanışarak çalışmalarında başarılar diledi. Ardından ilçe Müftüsü Mahmut Yılbaş ile Hz Ebubekir 4-6 yaş Kuran kursunu ziyaret ederek kurs hakkında yöneticilerden bilgi aldı. Burada öğrenciler ile bir süre sohbet eden İl Müftüsü Büyük, Kurs öğreticilerini tebrik edip, öğrencilere başarılar dileyerek kurs'tan ayrıldı.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi