Duzce’de 2021 Yılı Ocak Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...

Duzce'de 2021 Yılı Ocak Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğümüzde Yapıldı.

2021 yılı ocak ayı ilçe müftüleri toplantısı il müftülüğümüzde yapıldı.

13 Ocak 2021 - 12:25

2021 yılı Ocak Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftülüğümüz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Rüstem CAN başkanlığında yapılan 2021 yılı Ocak ayı İlçe Müftüleri toplantısında, müftülüklerce yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması, mevzuatla ilgili genel konuların istişare edilmesi, hizmetlerde metod ve görüş birliğinin sağlanması, sosyal medya aracılığı ile yapılacak olan vaaz, irşat ve rehberlik faaliyetlerinin düzenlenmesi, camilerde ve sosyal medyada yapılacak programlarla ilgili görüş alışverişi yapılması ve pandemi sürecinde COVİD-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere gerek camilerimizde gerekse Kur’an Kurslarımızda titizlikle riayet edilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”