Duzce’de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Ziyaretleri.

Duzce'de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Ziyaretleri.

camiler ve din görevlileri haftası ziyaretleri.

09 Ekim 2019 - 12:26

İl Müftümüz Hüseyin Can, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Yığılca İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

İl Müftümüz Hüseyin Can, bu yıl “Cami ve Hayat “ temasıyla, 1- 7 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, beraberinde Akçakoca, Gümüşova, Cumayeri, Gölyaka, Kaynaşlı ve Gümüşova  ilçe müftüleri ile birlikte Yığılca İlçe Müftülüğünü ziyaret ederek din görevlileri ile bir araya geldi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında, Yığılca İlçe Müftülüğünde din görevlilerini ziyaret eden Müftü Hüseyin Can,  tüm Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı.

Hem Ziyaret Hem Toplantı.

Yığılca din görevlileri ile buluşma öncesi, İlçe Müftülük hizmet binasında İl Müftümüz Hüseyin Can başkanlığında Ekim ayı ilçe müftüleri toplantısı yapıldı.

Toplantıda, müftülüklerce yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması, hizmetlerde metod ve görüş birliğinin sağlanması, vaaz, irşat ve rehberlik faaliyetlerinin düzenlenmesi, camilerde ve TV'lerde yapılacak programlarla ilgili görüş alışverişi yapılması, cami ve Kur'an kurslarında yürütülen hizmetlerle ilgili yapılan denetim, vatandaşlara yönelik sosyal çalışmaların planlanması ve yapılan faaliyetlerin sonuçlarının değerlendirilmesi gibi kurumsal iş ve işlemler hakkında istişare yapıldı.

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu