Duzce’de Mart Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Gümüşova...

Duzce'de Mart Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Gümüşova Ilçesinde Yapıldı.

mart ayı ilçe müftüleri toplantısı gümüşova ilçesinde yapıldı.

11 Mart 2020 - 12:26

İlimiz Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay mutat olarak düzenlenen İlçe Müftüleri Toplantısı Mart ayında Gümüşova İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde yapıldı.
İl Müftü Vekili Ünal Baş’ın başkanlığında, Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftülerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Müftülüklerce yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması, mevzuatla ilgili genel konuların istişare edilmesi, daha önce belirlenen gündem maddeleri üzerine yapılan faaliyet ve çalışmalar ile İlçe Müftülüklerinin problemleri ve ihtiyaçları konuşuldu.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri