Duzce’de Miniklerden ıraklı Kardeşlerine Destek.

Duzce'de Miniklerden ıraklı Kardeşlerine Destek.

miniklerden ıraklı kardeşlerine destek.

10 Ocak 2020 - 12:26

Müftülüğümüze bağlı Dereli Tütüncü Hoca Ahmed Yesevi 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri Irak’ta teröristlerden kaçan savaş mağduru kardeşlerini unutmadı.
Müftülüğümüze bağlı Dereli Tütüncü Hoca Ahmed Yesevi 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören Nesl-i Osman sınıfı öğrencileri, kurs öğreticisi Melek Dursun’un rehberliğinde Iraklı kardeşleri için kışlık giyecek ve oyuncak kampanyası düzenledi.
Miniklerin düzenledikleri kampanyada toplanan giyecek ve oyuncaklar Şube Müdürü Ahmet Şentürk ve TDV Düzce Memuru Murat Yürekli aracılığıyla Iraklı kardeşlerine teslim edildi.
Örnek davranışlarından dolayı Dereli Tütüncü Hoca Ahmed Yesevi 4-6 Yaş Kur’an Kursu Nesl-i Osman sınıfı öğrencilerini ve Kurs Öğreticisi Melek Dursun’u tebrik ederiz.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...