Edirne Müftülüğü Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu

04 Ağustos 2018 - 19:18

03.08.2018 VEKALET YOLUYLA KURBAN ORGANİZASYONU

Milletimizin Yardımları Sahipsiz ve Umutsuz İnsanlar İçin Umut Olmaktadır

Edirne’de Türkiye Diyanet Vakfı Vekâletle kurban organizasyonu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Edirne Halk Eğitimi merkezi toplantı salonunda yapılan toplantı Selimiye Camii İmam-Hatibi Alpcan ÇELİK’ in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Toplantı İlimiz Merkez ve İlçelerimizden personelimizin  yoğun ve ilgili katılımıyla gerçekleşti  Toplantının açış konuşmasını il Müftüsü Emrullah ÜZÜM gerçekleştirdi.

Toplantıda söz alan Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Murat KALIÇ   “Vekâletle kurban, ülkemizden bütün mazlum coğrafyalara giden büyük bir iyilik organizasyonudur.” dedi.

“Vekâletle kurban, ülkemizden bütün mazlum coğrafyalara giden büyük bir iyilik organizasyonudur. Diyanet İşleri Başkanlığımız Türkiye Diyanet vakfımız ile beraber, kurbanını Vekâletle dünyanın yoksul ve mazlum insanlarına göndermek isteyen vatandaşlarımızın kurbanlarını, emanet bilinciyle, güvenle, şeffaflıkla ve büyük bir titizlikle muhtaçlara ulaştırmaktadır.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret