Erzincan’da Yeni Normalleşme Süreci Ile Kur’an Kursları...

Erzincan'da Yeni Normalleşme Süreci Ile Kur’an Kursları Hafızlık Eğitiminin Başlamasına Ilişkin Istişare Toplantısı Yapıldı

yeni normalleşme süreci ile kur’an kursları hafızlık eğitiminin başlamasına ilişkin istişare toplantısı yapıldı

01 Haziran 2020 - 13:00

Yeni Normalleşme Süreci İle Kur’an Kursları Hafızlık Eğitiminin Başlamasına İlişkin İstişare Toplantısı Yapıldı

Başkanlığımızca, Covid-19 salgını sebebiyle 16 – 29 Mart 2020 tarihleri arasında her düzeydeki eğitim programlarına ara verilmiş, 30 Mart 2020 tarihi itibariyle hafızlık eğitimlerine internet ve bilişim imkânları vasıtasıyla uzaktan eğitim yoluyla devam edilmiştir.

Pandemi sürecinin seyrine göre Devletimizin aldığı kararlar doğrultusunda kademeli bir şekilde normalleşme adımlarının atılması ve uygulanan kısıtlamaların aşamalı olarak kaldırılması göz önünde bulundurularak hafızlık eğitimi verilen Kur'an kurslarımızda da normalleşme sürecinin başlatılması ilgi Başkanlık onayıyla uygun görülmüştür.

İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin, ilimiz merkezinde görev yapan Kur’an Kursları Yönetici öğreticileriyle bir araya gelerek, gelen talimat doğrultusunda bir istişare toplantısı yaptı.

Bu itibarla;

1- 15 Haziran - 27 Eylül 2020 tarihleri arasında Kur'an kurslarımızda eğitim başlayacaktır.

2- Kurslarımız eğitime başlama sürecini ekte yer alan esaslar çerçevesinde gerçekleştirecektir.

3- Sürecin sağlıklı bir biçimde yürütülmesinde müftülüklerimiz gerekli her türlü tedbiri alacaktır.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret