Erzurum’da Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt, Kars Ve...

Erzurum'da Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt, Kars Ve Ağrı Il Müftülerinden Hayırlı Olsun Ziyareti

dini yayınlar genel müdürü dr. fatih kurt, kars ve ağrı il müftülerinden hayırlı olsun ziyareti

09 Temmuz 2020 - 13:10

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Müftülük makamında gerçekleşen ziyarette İl Müftüsü Yıldırım Dini Yayınlar Genel Müdürü Kurt’a müftülüğün çalışmaları hakkında bilgi verdi ve gerçekleştirdikleri nazik ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Dr. Fatih Kurt, Yıldırım’a yeni görevinin Erzurum halkına ve kendisine hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş ve Ağrı İl Müftsü Tandoğan Topçu da gerçekleştirdikleri ziyarette İl Müftüsü Yıldırım’a yeni görevinin hayırlı olması ve muvaffakiyet temennisinde bulundular.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret