Erzurum’da Il Müftüsü şahin Yıldırım’dan Atatürk...

Erzurum'da Il Müftüsü şahin Yıldırım'dan Atatürk üniversitesi Rektörü Prof.dr ömer çomakli'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

il müftüsü şahin yıldırım'dan atatürk üniversitesi rektörü prof.dr ömer çomakli'ya hayırlı olsun ziyareti

22 Ağustos 2020 - 13:10

İl Müftüsü Şahin Yıldırım'dan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Ömer Çomakli'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

İl Müftüsü Şahin Yıldırım Atatürk Üniversitesi'ne yeniden Rektör olarak atanan Prof.Dr  Ömer Çomakli'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Çomakli'ya başarılar dileyen İl Müftüsü Yıldırım, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde yürütülecek ortak çalişmalar hakkında görüş alişverişinde bulundu.

Prof. Dr. Çomaklı, Yıldırım'ın nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret