Erzurum’da Müftümüz Dr. Rüstem Can, 18 Mart şehitleri Anma...

Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, 18 Mart şehitleri Anma Günü Ve çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yılı Dolayısıyla Düzenlenen Törende şehitler Için Dua Etti.

müftümüz dr. rüstem can, 18 mart şehitleri anma günü ve çanakkale deniz zaferi’nin 109. yılı dolayısıyla düzenlenen törende şehitler için dua etti.

18 Mart 2024 - 13:10

Müftümüz Dr. Rüstem Can, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yılı dolayısıyla düzenlenen törende şehitler için dua etti.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yılı dolayısıyla Kars Kapı Şehitliğinde ve Asri Mezarlıkta tören düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda, şehitlerimiz için çelenk takdimi yapıldı, Kur'an-ı Kerim tilavet edildi.

Müftümüz Dr. Rüstem Can; din, vatan, millet ve mukaddesat uğruna gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimiz için dua etti, şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı.

#erzurum #çanakkalezaferi

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri