Erzurum’da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Ramazan Irşat Programları...

Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Ramazan Irşat Programları Kapsamında Gittiği Köprüköy’de Merkez Selahattin Demircioğlu Camii’nde Teravih Namazı öncesi Cami Cemaatine Sohbet Etti.

müftümüz dr. rüstem can, ramazan irşat programları kapsamında gittiği köprüköy’de merkez selahattin demircioğlu camii’nde teravih namazı öncesi cami cemaatine sohbet etti.

28 Mart 2024 - 13:10

Müftümüz Dr. Rüstem Can, Ramazan İrşat Programları kapsamında gittiği Köprüköy’de Merkez Selahattin Demircioğlu Camii’nde teravih namazı öncesi cami cemaatine sohbet etti.

Teravih namazı sonrası Müftümüz Can, namaz için camiyi dolduran geleceğimizin umudu olan genç cemaate çikolata ikramında bulundu.

İrşat programlarında Müftümüz Dr. Rüstem Can’a Köprüköy İlçe Müftüsü Sinan Yılmaz eşlik etti.

#köprüköyilçemüftülüğü

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri