Erzurum Müftüsü Yıldırım, Personelle Vedalaştı

Erzurum Müftüsü Yıldırım, Personelle Vedalaştı

erzurum müftüsü yıldırım, personelle vedalaştı

28 Kasım 2022 - 13:10

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Malatya İl Müftülüğüne atanan Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, personelle vedalaştı.

8 Nisan 2020 tarihinden beri Erzurum İl Müftüsü olarak görev yapan Şahin Yıldırım, düzenlenen veda programıyla personele veda etti.

Düzenlenen veda programına; Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Sekmen, çevre il ve ilçe müftüleri, merkez ilçe belediye başkanları, il ve ilçe müftülük personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Veda programında konuşan Erzurum Valisi Okay Memiş, "Hocamızın çok güzel işler yaptığı kanaatindeyim. Sorumluluğu, ağır bir yük yüklendiği ve bu görevi layıkıyla yerine getirdiği için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizler Erzurum’dan ayrılmasına üzülüyor, kendilerini bundan böyle hayırla yad edeceğimizi belirtiyoruz. Değerli hocamıza bundan sonraki hayatları ve Malatya İl Müftülüğü görevinde başarılar diliyoruz." dedi.

İl Müftüsü Şahin Yıldırım, ise şunları kaydetti:

"Hep doğruluk, dürüstlük ilkesi ile ve birlik beraberlik bilinciyle işlerimizi yürüttük ve bu değerler doğrultusunda hareket etmeye çalıştık. Devletimizin ve milletimizin hukukuna sadakat duygusuyla işlerimizi yaptık. Bu görev bir emanettir. Devletimiz tarafından nereye görev verilirse büyük bir azim ile en güzel şekilde yapmaya çalışırız. Toplumu din konusunda aydınlatma, personelin mesleki gelişimleri, din, cami hizmetleri ile birlikte en çok önemsediğimiz çalışma alanı yaygın din eğitimi, hafızlık eğitimi olmuştur. Birlikte çalıştık, desteklerinizi, iyiliğinizi gördüm. Birlikte görev yaptığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlikte çalıştığımız sürede kimseyi incitmemeye, kırmamaya özen gösterdim. Ama insanız, bilmeyerek, istemeyerek kırmışlığım olabilir. Biz müminler olarak manen hep birlikteyiz, gönül olarak ayrılmak yok bizde, ancak fiziksel olarak Malatya iline tayin edildiğimiz için ayrılıyoruz. Bu süreçte hak, hukuk vuku bulmuştur haklarınızı helal ediniz ben de hakkımı helal ediyorum."

Program sonunda Erzurum Valisi Okay Memiş ve diğer katılımcılar tarafından Müftü Yıldırım’a hediye takdiminde bulunuldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi