Eskisehir’de Il Müftüsü Bekir Gerek, Emekli Müftüler Ile...

Eskisehir'de Il Müftüsü Bekir Gerek, Emekli Müftüler Ile Buluştu

il müftüsü bekir gerek, emekli müftüler ile buluştu

27 Mart 2019 - 13:21

İl Müftüsü Bekir GEREK, Emekli Müftüler ile Buluştu

Eskişehir İl Müftüsü Bekir GEREK,  ilimizde ikamet eden; Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatında görev yapmış emekli müftü, müftü yardımcısı ve vaizlerle bir araya geldi. Geçmişten bugüne bir gönül bağı kurarak hizmet kalitesini artırma adına gerçekleştirilen istişare toplantısında il Müftüsü Bekir GEREK, din görevliliğinin emekliliğinin olmadığını, devamlı toplumda önderlik yapacak insanlar olduğunu belirterek, sizler devamlı bizlere rehberlik edecek, mesleki tecrübelerinizden faydalanılacak, kendilerinden istifade edilecek kişilersiniz. Kapımız, gönlümüz devamlı sizlere açıktır. Camilerde vaaz ve sohbet etmek istediğiniz zaman cami kürsülerimiz hizmetinizdedir. Yine bu toplantıların zaman zaman yapılması temennisinde bulunan Müftü GEREK, dini ve hayri hizmetler hakkında emekli müftülerimize bilgiler verdi.

Kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan, fikirlerine duyulan saygıdan duydukları memnuniyeti dile getiren katılımcılar İl Müftüsü Bekir GEREK’e teşekkür etti.

İl Müftülüğün vakıf hizmet binasında gerçekleştirilen programa İl Müftüsü Bekir GEREK, İl Müftü Yardımcısı Dilaver ŞAHİN ve emekli müftü, müftü yardımcısı ve vaizler katıldı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret