Eskisehir’de Müftü Gerek, Kamu Kurum Ve Kuruluşlarını Ziyaret...

Eskisehir'de Müftü Gerek, Kamu Kurum Ve Kuruluşlarını Ziyaret Etti

müftü gerek, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti

02 Ağustos 2019 - 13:21

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ sloganıyla yürütülen TDV 2019 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu kapsamında İl Müftümüz Bekir GEREK, Kamu Kurum ve Kuruluşlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerde İl Müftülüğünün yürüttüğü din ve eğitim hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulunan İl Müftüsü Bekir GEREK, özellikle yürütülmekte olan“Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu”nun, dünya coğrafyasındaki mazlumların umudu olduğunu,  bu organizasyon ile yurt içi ve yurt dışındaki dindaş, soydaş ve kardeşlerimize sahip çıkıldığını belirtti. Bu noktada Diyanet İşleri Başkanlığının dünya çapında bir kurum olduğunun altını çizen İl Müftüsü Bekir GEREK, 7 kıtada, 143 ülkede  530 bölgede Vekâlet Yoluyla Kurban Kesildiğini söyledi.

Yapılan ziyarette İl Müftü Yardımcısı Dilaver ŞAHİN de hazır bulundu.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı