Eskişehir’den Pakistan’a Yardım Eli

eskişehir’den pakistan’a yardım eli

28 Eylül 2022 - 13:20

Yaşanan yoğun yağışlardan dolayı tarihinin en büyük doğal felaketini yaşayan dost ve kardeş ülke Pakistan’da sel felaketinden etkilenen afetzedelere yardım eli uzatmak amacıyla İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı öncülüğünde ülke genelinde eş zamanlı olarak başlatılan ve Eskişehir’de de Valiliğimizin koordinesinde yürütülen yardım kampanyasında, Eskişehir İl Müftülüğü ve STK’ların da desteğiyle toplanan 4 tır dolusu, 5700 koli yardım malzemesi dualarla Pakistan’a gönderildi.

Eskişehir Valilik meydanında gerçekleştirilen uğurlamaya; Vali Erol Ayyıldız, İl Müftüsü Bekir Gerek, AFAD İl Müdürü Recep Bayar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Gerek tarafından yapılan duanın ardından ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu yardım tırları Pakistan’a uğurlandı.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...