Giresun’da Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı

Giresun'da Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı

gençliğe değer ara dönem kampı

03 Şubat 2020 - 14:02

Giresun İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" düzenlendi. İl Müftüsü Oral, geleceğin teminatı olan gençlere yönelik programlar gerçekleştirmeye devam ettiklerini ifade etti.

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, onların bilgi, ahlak, erdem, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak için kamp programı gerçekleştirildiğini belirtti.

"Gençliğe Değer" projesi kapsamında İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yarı yıl tatili dolayısıyla öğrencilere yönelik "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" gerçekleştirildi. Bölge Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursunda düzenlenen ve 12-14 yaş arası 18 erkek öğrencinin katıldığı kampta Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen kamp programı uygulandı.

5 günlük kampta sosyal etkinlikler, maneviyat istasyonu, kitap okuma, seminerler, cuma sabah namazı tesbihat programı, Kale gezisi, halı saha ve yüzme havuzunda sportif faaliyetler gerçekleştirildi.

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı’nda öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Muhittin Oral, kampın faydalı ve eğlenceli geçmesi temennisinde bulundu.

Derslere katılıp öğrencilerle sohbet eden İl Müftüsü Oral, Gençlik Koordinatörlerinden kamp çalışmaları hakkında bilgi alarak çalışmalarından dolayı kampta görevli personele teşekkür etti.

İl Müftüsü Muhittin Oral, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmeleri ve gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak için kamp programı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin ülkemize ve toplumumuza değer verecek şekilde yetişmesi geleceğe umutla bakmamıza vesile olacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.” dedi.

Kampın sonunda programa katılan öğrencilere katılım belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...