Giresun’da şehidimizi Binlerce Kişi Uğurladı

Giresun'da şehidimizi Binlerce Kişi Uğurladı

şehidimizi binlerce kişi uğurladı

22 Nisan 2019 - 14:02

Hakkari’de bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan 4 askerden sözleşmeli er Murat Şahin Espiye’de vatan toprağına verildi.

Hakkari’den Espiye’ye şehit ateşi düştü.Çukurca ilçesi Kavuşak Seriberi Üst Bölgesi'nde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Murat Şahin memleketi Espiye’de son yolculuğuna uğurlandı.

Türkiye-Irak sınır hattındaki terör operasyonu sırasında çıkan çatışmada şehit olan Şahin'in cenazesine katılan binlerce vatandaş Türk bayraklarıyla "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı attı.

Acılı Baba Alaittin, anne Ayşe Şahin ile kardeşleri ve nişanlısı Hacer Ök'ü yakınları ve askeri personel teselli etmeye çalıştı.

Şehit Şahin'in (23) naaşı, Espiye Ulu Camii’nde Giresun Müftüsü Muhittin Oral’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Yeniköy'deki aile mezarlığında defnedildi.

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu