Hac Ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Remzi Bircan...

Hac Ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Remzi Bircan ısparta'da

hac ve umre hizmetleri genel müdürü sayın remzi bircan ısparta'da

07 Şubat 2020 - 14:56

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan 2020 yılı Hac Organizasyonunda görev alacak din görevlisi, bayan irşat görevlisi ve ekip personeli mülâkatı için Isparta'ya geldi.

Mülâkat öncesi personelle sohbet eden Sayın Bircan; Hac ve Umre ile ilgili akıllara takılan soruları cevapladı; sınava giren personele moral verip, başarılar diledi.

Sınava giren personel imtihanların ilimizde yapılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Sayın Bircan’a teşekkür ettiler.

Sayın Bircan imkânlar ölçüsünde mülâkatları her ilde yapmayı planladıklarını ve personelimizin görev yaptığı yerlere gitmek istediklerini söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Remzi BİRCAN 2020 yılı Hac Organizasyonunda görev alacak personel mülâkatının ardından; Ülkemizden ve Dünyanın 26 ülkesinden binlerce Hâfız yetiştiren ve şu anda 450 öğrencisi bulunan, Müftülüğümüze bağlı Mekke Kur'an Kursunu ziyaret etti.

İl Müftüsü Bayram Şahin, İl Müftü Yardımcısı Halil Taş ve Hac ve Umre Şube Müdürü Zeki Nalça ile birlikte Mekke Kur'an Kursunda incelemelerde bulunan Sayın Bircan; Mekke Kur’an Kursu Başkanı Halil İbrahim Ertuç ve Kur'an Kursu Müdürü Soner Uysal’dan Kur'an Kursu hakkında detaylı bilgi aldı.

Daha sonra Kur'an Kursu öğrencilerine hitap eden Genel Müdür Bircan; Mekke Kur'an Kursu’ nun ismini 2017 yılında Malezya'da duyduğunu, ülkemiz ve Diyanet İşleri Başkanlığı adına gurur duyduğunu belirtti.

Kur'an Kursunu ziyaret etmekten çok mutlu olduğunu ve hayran kaldığını belirten Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Bircan, Mekke Eğitim Vakfı Başkanı Halil İbrahim Ertuç, Kur'an Kursu Müdürü Soner Uysal’a ve eğitim veren diğer öğreticilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret