Hakkari’de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...

Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.

hakkari valisi ali çelik öğrencilere istanbul gezisi için söz verdi.

15 Nisan 2024 - 14:20

Hakkari Valisi Ali Çelik öğrencilere İstanbul gezisi için söz verdi.

Hakkari Valisi Ali Çelik Yüksekova Hacı Ahmet Çalış Kur’an Kursunda düzenlenen programda kurs öğrencilerine İstanbul gezisi için söz verdi.

Yüksekova İlçe Müftülüğünce düzenlenen programda Vali Çelik öğrencilerin okuduğu aşr-ı şerifleri dinledi. Onlarla çeşitli konularda hasbihal ederek sorularını yanıtladı.

Teknolojiden bilgi kaynağı olarak faydalanma, sosyal medya bağımlılığından uzaklaşma ve disiplinli çalışma ahlakı gibi konularda öğrencilere tavsiyeler veren Vali Çelik; “Öncelikli hedefiniz iyi bir insan olma yolunda çaba harcamak olsun.” dedi.

Program sonrasında gazetecilere açıklama yapan Vali Çelik; "Gözlerinde iyilik var, güzellik var, onların o iyiliği ve sevgisi inşallah hep yarınlarımızın umutları olacak. Ülkemizin, şehrimizin, Yüksekova'mızın güzelliklerle buluşmasına vesile olacaklardır" dedi.

Mayıs ayı sonunda öğrencileri İstanbul gezisine götürme sözü verdiğini belirten Vali Çelik, kursiyerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kurstan ayrıldı.

Programa Vali Çelik ile birlikte Yüksekova Kaymakamı Ömer Cimşit, İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Yüksekova Müftüsü Mahmut Sevük, ilçe protokolü üyeleri, Kur'an kursu hocaları ve hafızlık kursunda öğrenim gören öğrenciler katıldı.

Program sonunda İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu İlçe merkezinde hasta olan bir vatandaşı evinde ziyaret ederek acil şifalar temennisinde bulundu. Evde toplanan cemaat ile bir süre sohbet etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı