Hatay’da Başkanlık Heyeti Afrin’de

Hatay'da Başkanlık Heyeti Afrin’de

başkanlık heyeti afrin’de

17 Nisan 2019 - 14:37

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof Dr. Huriye MARTI ve beraberindeki heyet Hatay’daki geçici barınma merkezleri ve sınır ötesine dair yapılan çalışmaları yerinde incelemek, Din ve Eğitim hizmetlerini yürüten görevliler ile istişari toplantılar yapmak amacıyla ilimize teşrif ettiler.

Toplantının ardından Başkanlık heyetinde bulunan Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar BEKİROĞLU, Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Bayram DEMİRTAŞ, Diyanet İşleri Uzmanı Ahmet SÜNETCİ ile Zeytindalı Bölgesi Genel Koordinatörü İl Müftü Yardımcısı  İrfan AÇIK,  Afrin Koordinatörü Reyhanlı İlçe Vaizi Yusuf KESER, Cinderes ve Şeyh Hadid Koordinatörü Hatay İl Vaizi Abdullah DOĞAN, Şerran ve Bülbül Koordinatörü Antakya İlçe Vaizi Ali TURĞAY, Raco ve Mabatlı Koordinatörü Defne İlçe Vaizi Rıdvan YILDIZ Afrin’e hareket ederek Afrin Hz. Ebubekir Camii,  Cinderes Selahaddin Eyyubi Camii, TDV Lojistik Merkezi, Afrin Müftülüğü ve Afrin Sorumlu Vali Yardımcısını ziyeret edip sınır ötesine dair yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...