Hatay’da Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı...

Hatay'da Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman çetin, Il Müftümüzü Makamında Ziyaret Etti

türkiye diyanet vakfı genel müdür yardımcısı abdurrahman çetin, il müftümüzü makamında ziyaret etti

12 Nisan 2019 - 14:36

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman ÇETİN, İl Müftülüğümüzü ziyaret ederek İl Müftümüzün makamında Zeytindalı Bölgesi Koordinatör Müftüleri ile bir araya geldi.

Hatay İl Müftüsü ve TDV Hatay Şube Başkanı Hamdi KAVİLLİOĞLU’nun makamında gerçekleşen ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriye’de yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıya;  Zeytindalı Bölgesi Genel Koordinatörü İl Müftü Yardımcısı  İrfan AÇIK,  Afrin Koordinatörü Reyhanlı İlçe Vaizi Yusuf KESER, Cinderes ve Şeyh Hadid Koordinatörü Hatay İl Vaizi Abdullah DOĞAN, Şerran ve Bülbül Koordinatörü Antakya İlçe Vaizi Ali TURĞAY, Raco ve Mabatlı Koordinatörü Defne İlçe Vaizi Rıdvan YILDIZ katıldı.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri