Haydi Düzce! şimdi Vakit Hatim Okuma Vakti…

Haydi Düzce! şimdi Vakit Hatim Okuma Vakti…

haydi düzce! şimdi vakit hatim okuma vakti…

01 Nisan 2020 - 12:25

Yeni tip Koronavirüs'ün (Covid-19) ülkemizde yayılmasına engel olmak, hastalıktan korunmak ve etkilerini en aza indirmek için ülke genelinde bir dizi tedbir alınarak vatandaşlarımıza evlerinde kalmalarının tavsiye edildiği bu süreçte Başkanlığımızca vatandaşlarımızın dini ve manevi duygularını güçlendirmek amacıyla çeşitli çalışmalar yürütülmektedir.
Bu kapsamda ülke genelinde haftalık hatim okuma kampanyaları düzenlenecektir.
Ruhların gıdası Kur’an’dır.
İl Müftü Vekilimiz Ünal Baş düzenlenen hatim kampanyası hakkında bilgi vererek vatandaşları kampanyaya davet etti. Müftü Baş; “Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) için alınan tedbirler kapsamında evlerinde kalan vatandaşlarımızın dini ve manevi duygularını güçlendirmek amacıyla, Düzce İl Müftülüğümüz ve İlçe Müftülüklerimizde görevli imam-hatip, müezzin-kayyım ve Kur'an kursu öğreticilerimiz vatandaşlarımız arasında koordinasyonu sağlayarak her hafta en az birer hatim okuyacaklardır. Kur’an-ı Kerim ruhların gıdasıdır. Vatandaşlarımızı bu manevi gıdaya, hatim kampanyasına katılmaya davet ediyorum.” dedi.
Okunan hatimlerin duasının Diyanet TV'de yapılacağını belirten Müftü Baş; “Ülke genelinde okunan hatimlerin duası Diyanet TV'de her hafta Perşembe akşamı yayınlanan "Cuma'ya Doğru" programında yapılacaktır.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri